A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Дневникът на успешния Лидер

Дневникът на успешния
Лидер

Ситуация 1. „Важно решение"

Annotation

В момента съжителстваш с най-добрия си приятел. От скоро обаче неговото гадже остава да нощува във вашата квартира. Това те притеснява и ти решаваш да потърсиш нова квартира. Желаеш да си намериш гаросониера, в която да живееш сам.  Разполагаш с месечен бюджет от 380 лв. Разходите ти за храна, ток, вода и телефон месечно са около 90 – 120 лв. Проверил си, че гарсониерите в населеното място, където работиш са между 150 – 190 лв.

Задачи:

1. Пресметни с какви средства, извън месечните разходи за ток, вода и телефон ще разполагаш, ако наемеш квартира с месечен наем 150 лв?

2. Направи седмичен бюджет – пари за храна и свободно време, ако наемеш квартира с месечен наем 180 лв?

3. Разпредели седмичния си бюджет, така че да не се лишиш от любимите си занимяния през свобдното време (срещи на кафе с приятели, посещение на интернет зала, кино-прожекция), но и да не се налага да вземаш пари на заем, до получаването на месечното ти трудово възнаграждение!

4. Помисли при заплатата, която получаваш уместно ли е напускането на сегашната квартира и настаняването ти в самостоятелна гарсониера! Какви са другите възможни решения за изход от създалата се ситуация?