A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Дневникът на успешния Лидер

Дневникът на успешния
Лидер

Пример за мотивационно писмо

Annotation

Мобишоп ООД

Магазин за мобилни телефони и аксесоари

На вниманието на

Управителя

г-жа Биляна Иванова

Делян Георгиев

Ул. Дойран № 15, ет. З

гр. Плевен

Тел. 31856

Мобилен: 088 263 121

E-mail: georgiev@abv.bg

 

12 юли 2003 г.

 

Уважаема г-жо Иванова,

Бих искал да изразя интереса си към обявеното свободно работно място за продавач-консултант в Мобишоп по обява, публикувана във в. „Плевенски вести", от 10 юли 2003 г., бр. 127.

Интересът и желанието ми да използвам техническите си познания и умението си да общувам с хора ме мотивира да кандидатствам за работа в Мобишоп, който е един от най-посещаваните в града магазини за мобилни телефони и се ползва с високо доверие сред клиентите.

Вярвам, че техническото образование и опитът ми до момента ще ми позволят да се справя добре с работата на продавач-консултант.

След завършването на механотехникума в Плевен работих две години като продавач в магазин за електроуреди "Електролукс" ООД. По време на работата си открих, че основното ми предимство е да общувам с хората, да им разяснявам на достъпен език техническите характеристики на различните уреди и да ги привличам като клиенти. Още по време на първата си година в магазина успях да реализирам много добри продажби и бях отличен Като "Служител на годината".

Вярвам, че задълбочените ми технически познания, търговски опит и нюх, както и уменията ми да убеждавам, печеля и задържам клиентите, ще бъдат полезни за работата и бъдещото развитие на "Мобишоп".

Предварително искам да изкажа благодарност за отделеното внимание и време. На разположение съм за евентуална среща при желание от ваша страна.

Прилагам автобиография и снимка.

 

С уважение:               

Делян Георгиев     

*източник: http://www.az.government.bg/