A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Дневникът на успешния Лидер

Дневникът на успешния
Лидер

Къде имам достъп до технологии?


Дори и да не разполагаш със свой собствен компютър, има много начини за достъп до технологии.  Ето и някои места, където може да отидеш и да научиш неща, свързани с технологиите:

Училища

Някои гимназии имат компютърни зали, които може използваш по време на обедната си почивка или след часовете. Не се притеснявай да се възползваш от тази възможност да натрупаш опит за работа с компютър. Почти всеки университет или колеж разполага с компютърна зала, която е са на разположение през деня. В случай, че не се чувстваш уверен/а да работиш с компютър, винаги може да погледнеш за някой въвеждащ компютърен курс.

Библиотеки

Свържи се с местната библиотека, за да разбереш какви възможности предлага за проучване. Някои библиотеки са оборудвани с компютри, които имат интернет, изследователски база данни, както и текстообработващи програми.

Читалища

Твоето местно читалище или културен център също може да предлага достъп до компютри и компютърни курсове. Потърси в Iнтернет  обществени организации, които имат технологични инициативи.